Artros - Allt om Artros

Artros i Kungälv

Artros

Tillsammans finns det 4 vårdgivare i Kungälv som kan hjälpa dig med din artros, knäartros eller höftartros och många av dessa har flera duktiga läkare på artros. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra hjälp med artros i Kungälv och dessutom kan kötiderna variera. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en duktig doktor som har vana att hjälpa artrospatienter. Det går också att läsa och jämföra olika behandlingar av artros på nätet och hur man kan lindra sin värk.


Då det i Kungälv och i Västra Götaland finns många som hjälper till vid artros kan det kanske vara klokt att kontakta flera av dem om du känner att du inte får den vård som du har rätt till. Ifall du ringer till någon för att rådfråga om artros är det bra om du kan precisera dina problem, gärna i detalj. Mycket information kan du få hos på olika webbsidor om artros, knäartros och höftartros.
Lättast att komma i kontakt med någon som kan hjälpa dig med din artros i Kungälv är att välja något av vårdgivarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom artros i Kungälv

Vårdcentral Centrumpraktiken

Triogatan 5

442 34 Kungälv

Vårdcentralen Nordmanna

Nordmannatorget

442 37 Kungälv

Vårdcentralen Solgärde

Rollsbovägen 58

442 40 Kungälv

Humanhälsan

Västra Gatan 71

442 31 Kungälv