Artros - Allt om Artros

Artros i Angered

Artros

Tillsammans finns det 4 vårdgivare i Angered som kan hjälpa dig med din artros, knäartros eller höftartros och många av dessa har flera duktiga läkare på artros. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra hjälp med artros i Angered och dessutom kan kötiderna variera. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en duktig doktor som har vana att hjälpa artrospatienter. Det går också att läsa och jämföra olika behandlingar av artros på nätet och hur man kan lindra sin värk.


Då det i Angered och i Västra Götaland finns många som hjälper till vid artros kan det kanske vara klokt att kontakta flera av dem om du känner att du inte får den vård som du har rätt till. Ifall du ringer till någon för att rådfråga om artros är det bra om du kan precisera dina problem, gärna i detalj. Mycket information kan du få hos på olika webbsidor om artros, knäartros och höftartros.
Lättast att komma i kontakt med någon som kan hjälpa dig med din artros i Angered är att välja något av vårdgivarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom artros i Angered

Vårdcentralen Lövgärdet

Vaniljgatan 28

424 45 Angered

Angereds Läkarhus

Kultivatorgatan 3

424 65 Angered

Vårdcentralen Lärjedalen

Bergsgårdsgärdet 89B

424 32 Angered

Vårdcentralen Angered

Angereds Torg 5

424 65 Angered