Artros - Allt om Artros

Artros i Örnsköldsvik

Artros

Tillsammans finns det 5 vårdgivare i Örnsköldsvik som kan hjälpa dig med din artros, knäartros eller höftartros och många av dessa har flera duktiga läkare på artros. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra hjälp med artros i Örnsköldsvik och dessutom kan kötiderna variera. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en duktig doktor som har vana att hjälpa artrospatienter. Det går också att läsa och jämföra olika behandlingar av artros på nätet och hur man kan lindra sin värk.


Då det i Örnsköldsvik och i Västernorrland finns många som hjälper till vid artros kan det kanske vara klokt att kontakta flera av dem om du känner att du inte får den vård som du har rätt till. Ifall du ringer till någon för att rådfråga om artros är det bra om du kan precisera dina problem, gärna i detalj. Mycket information kan du få hos på olika webbsidor om artros, knäartros och höftartros.
Lättast att komma i kontakt med någon som kan hjälpa dig med din artros i Örnsköldsvik är att välja något av vårdgivarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom artros i Örnsköldsvik

Ö-Viks Vårdcentral

Lasarettsgatan 9

891 33 Örnsköldsvik

Ankaret Hälsocentral

Sjukhusgatan 5C

891 35 Örnsköldsvik

HumanResurs Vårdcentral

Älgvägen 17

891 43 Örnsköldsvik

Ungdomsmottagning

Bergsgatan 9

891 34 Örnsköldsvik

Distriktssköterska Hälsocentral Ankaret

Örnsköldsviks Sjukhus

891 89 Örnsköldsvik