Artros - Allt om Artros

Artros i Umeå

Artros

Tillsammans finns det 8 vårdgivare i Umeå som kan hjälpa dig med din artros, knäartros eller höftartros och många av dessa har flera duktiga läkare på artros. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra hjälp med artros i Umeå och dessutom kan kötiderna variera. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en duktig doktor som har vana att hjälpa artrospatienter. Det går också att läsa och jämföra olika behandlingar av artros på nätet och hur man kan lindra sin värk.


Då det i Umeå och i Västerbotten finns många som hjälper till vid artros kan det kanske vara klokt att kontakta flera av dem om du känner att du inte får den vård som du har rätt till. Ifall du ringer till någon för att rådfråga om artros är det bra om du kan precisera dina problem, gärna i detalj. Mycket information kan du få hos på olika webbsidor om artros, knäartros och höftartros.
Lättast att komma i kontakt med någon som kan hjälpa dig med din artros i Umeå är att välja något av vårdgivarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom artros i Umeå

Citymottagningen

Västra Norrlandsgatan 18B

903 27 Umeå

Tegs Hälsocentral

Tegsplan 2

904 20 Umeå

Dragonens Hälsocentral dragonen

Ridvägen 12

903 25 Umeå

Ersboda Hälsocentral

Hälsogränd 3

906 25 Umeå

Backens Hälsocentral

Manusgränd 3

903 64 Umeå


Fler inom artros, knäartros och höftartros i Umeå

Ålidhems Hälsocentral

Tvistevägen 2

907 36 Umeå

Norrlandskliniken

Glimmervägen 5E

907 40 Umeå

Mariehems Hälsocentral

Morkullevägen 9

906 51 Umeå