Artros - Allt om Artros

Artros i Spånga

Artros

Tillsammans finns det 5 vårdgivare i Spånga som kan hjälpa dig med din artros, knäartros eller höftartros och många av dessa har flera duktiga läkare på artros. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra hjälp med artros i Spånga och dessutom kan kötiderna variera. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en duktig doktor som har vana att hjälpa artrospatienter. Det går också att läsa och jämföra olika behandlingar av artros på nätet och hur man kan lindra sin värk.


Då det i Spånga och i Stockholms län finns många som hjälper till vid artros kan det kanske vara klokt att kontakta flera av dem om du känner att du inte får den vård som du har rätt till. Ifall du ringer till någon för att rådfråga om artros är det bra om du kan precisera dina problem, gärna i detalj. Mycket information kan du få hos på olika webbsidor om artros, knäartros och höftartros.
Lättast att komma i kontakt med någon som kan hjälpa dig med din artros i Spånga är att välja något av vårdgivarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom artros i Spånga

Spånga Vårdcentral

Sörgårdsvägen 10

163 52 Spånga

Tensta Vårdcentral

Tenstagången 18

163 64 Spånga

Aleris Vårdcentral Järva

Rinkebysvängen 70B

163 74 Spånga

Logopedbyrån Dynamica AB

Rinkebytorget 8

163 73 Spånga

Tensta Husläkarmottagning

Tenstagången 26

163 64 Spånga