Artros - Allt om Artros

Artros i Sollentuna

Artros

Tillsammans finns det 5 vårdgivare i Sollentuna som kan hjälpa dig med din artros, knäartros eller höftartros och många av dessa har flera duktiga läkare på artros. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra hjälp med artros i Sollentuna och dessutom kan kötiderna variera. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en duktig doktor som har vana att hjälpa artrospatienter. Det går också att läsa och jämföra olika behandlingar av artros på nätet och hur man kan lindra sin värk.


Då det i Sollentuna och i Stockholms län finns många som hjälper till vid artros kan det kanske vara klokt att kontakta flera av dem om du känner att du inte får den vård som du har rätt till. Ifall du ringer till någon för att rådfråga om artros är det bra om du kan precisera dina problem, gärna i detalj. Mycket information kan du få hos på olika webbsidor om artros, knäartros och höftartros.
Lättast att komma i kontakt med någon som kan hjälpa dig med din artros i Sollentuna är att välja något av vårdgivarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom artros i Sollentuna

Norrvikens Vårdcentral

Vespergränd 31

192 72 Sollentuna

Rotebro Vårdcentral

Kung Hans Väg 12

192 68 Sollentuna

Attundahälsan Företagshälsovård AB

Glimmervägen 14

191 62 Sollentuna

Edsbergs Vårdcentral

Edsbergs Torg 1

192 52 Sollentuna

Sollentuna Vårdcentral, Turebergsmottagningen

Nytorpsvägen 10

191 35 Sollentuna