Artros - Allt om Artros

Artros i Skärholmen

Artros

Tillsammans finns det 4 vårdgivare i Skärholmen som kan hjälpa dig med din artros, knäartros eller höftartros och många av dessa har flera duktiga läkare på artros. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra hjälp med artros i Skärholmen och dessutom kan kötiderna variera. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en duktig doktor som har vana att hjälpa artrospatienter. Det går också att läsa och jämföra olika behandlingar av artros på nätet och hur man kan lindra sin värk.


Då det i Skärholmen och i Stockholms län finns många som hjälper till vid artros kan det kanske vara klokt att kontakta flera av dem om du känner att du inte får den vård som du har rätt till. Ifall du ringer till någon för att rådfråga om artros är det bra om du kan precisera dina problem, gärna i detalj. Mycket information kan du få hos på olika webbsidor om artros, knäartros och höftartros.
Lättast att komma i kontakt med någon som kan hjälpa dig med din artros i Skärholmen är att välja något av vårdgivarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom artros i Skärholmen

Carema Vårdcentral Vårberg

Vårbergstorget 5

127 43 Skärholmen

Skärholmens Vårdcentral (Vårberg)

Storholmsgatan 19

127 48 Skärholmen

Sätra Vårdcentral

Kungssätravägen 33

127 37 Skärholmen

Bredängs Vårdcentral

Bredängstorget 5

127 32 Skärholmen