Artros - Allt om Artros

Artros i Järfälla

Artros

Tillsammans finns det 5 vårdgivare i Järfälla som kan hjälpa dig med din artros, knäartros eller höftartros och många av dessa har flera duktiga läkare på artros. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra hjälp med artros i Järfälla och dessutom kan kötiderna variera. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en duktig doktor som har vana att hjälpa artrospatienter. Det går också att läsa och jämföra olika behandlingar av artros på nätet och hur man kan lindra sin värk.


Då det i Järfälla och i Stockholms län finns många som hjälper till vid artros kan det kanske vara klokt att kontakta flera av dem om du känner att du inte får den vård som du har rätt till. Ifall du ringer till någon för att rådfråga om artros är det bra om du kan precisera dina problem, gärna i detalj. Mycket information kan du få hos på olika webbsidor om artros, knäartros och höftartros.
Lättast att komma i kontakt med någon som kan hjälpa dig med din artros i Järfälla är att välja något av vårdgivarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom artros i Järfälla

Barkarby Vårdcentral

Jaktplan 3

175 63 Järfälla

Tolk och Vårdhjälpen i Stockholm AB

Drabantvägen 4A

177 50 Järfälla

Vibblaby (Vårdcentral) Husläkarmottagning

Vibblabyvägen 3

177 64 Järfälla

Viksjö Vårdcentral

Viksjöplan 47

175 45 Järfälla

Närakuten Jakobsbergs Sjukhus

Birgittavägen 4

177 31 Järfälla