Artros - Allt om Artros

Artros i Bromma

Artros

Tillsammans finns det 5 vårdgivare i Bromma som kan hjälpa dig med din artros, knäartros eller höftartros och många av dessa har flera duktiga läkare på artros. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra hjälp med artros i Bromma och dessutom kan kötiderna variera. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en duktig doktor som har vana att hjälpa artrospatienter. Det går också att läsa och jämföra olika behandlingar av artros på nätet och hur man kan lindra sin värk.


Då det i Bromma och i Stockholms län finns många som hjälper till vid artros kan det kanske vara klokt att kontakta flera av dem om du känner att du inte får den vård som du har rätt till. Ifall du ringer till någon för att rådfråga om artros är det bra om du kan precisera dina problem, gärna i detalj. Mycket information kan du få hos på olika webbsidor om artros, knäartros och höftartros.
Lättast att komma i kontakt med någon som kan hjälpa dig med din artros i Bromma är att välja något av vårdgivarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom artros i Bromma

Äppelvikens Läkarmottagning (Vårdcentral)

Alviksvägen 39

167 53 Bromma

Blackeberg Vårdcentral (S. Ängby)

Vinjegatan 8

168 47 Bromma

Tranebergs Vårdcentral

Tranebergsplan 1

167 44 Bromma

Logopedbyrån Dynamica AB

Svartviksvägen 15

167 41 Bromma

Brommaplans Vårdcentral

Klädesvägen 12

168 76 Bromma