Artros - Allt om Artros

Artros i Strängnäs

Artros

Tillsammans finns det 4 vårdgivare i Strängnäs som kan hjälpa dig med din artros, knäartros eller höftartros och många av dessa har flera duktiga läkare på artros. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra hjälp med artros i Strängnäs och dessutom kan kötiderna variera. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en duktig doktor som har vana att hjälpa artrospatienter. Det går också att läsa och jämföra olika behandlingar av artros på nätet och hur man kan lindra sin värk.


Då det i Strängnäs och i Södermanland finns många som hjälper till vid artros kan det kanske vara klokt att kontakta flera av dem om du känner att du inte får den vård som du har rätt till. Ifall du ringer till någon för att rådfråga om artros är det bra om du kan precisera dina problem, gärna i detalj. Mycket information kan du få hos på olika webbsidor om artros, knäartros och höftartros.
Lättast att komma i kontakt med någon som kan hjälpa dig med din artros i Strängnäs är att välja något av vårdgivarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom artros i Strängnäs

Vårdcentralen Strängnäs

Finningevägen 40

645 40 Strängnäs

Kyrkbackens Vårdcentral AB

Storgatan 13

645 30 Strängnäs

Familjedoktorerna i Strängnäs AB

Seminarievägen 10

645 33 Strängnäs

Brightcare

Nygatan 11

645 31 Strängnäs