Artros - Allt om Artros

Artros i Trelleborg

Artros

Tillsammans finns det 5 vårdgivare i Trelleborg som kan hjälpa dig med din artros, knäartros eller höftartros och många av dessa har flera duktiga läkare på artros. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra hjälp med artros i Trelleborg och dessutom kan kötiderna variera. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en duktig doktor som har vana att hjälpa artrospatienter. Det går också att läsa och jämföra olika behandlingar av artros på nätet och hur man kan lindra sin värk.


Då det i Trelleborg och i Skåne finns många som hjälper till vid artros kan det kanske vara klokt att kontakta flera av dem om du känner att du inte får den vård som du har rätt till. Ifall du ringer till någon för att rådfråga om artros är det bra om du kan precisera dina problem, gärna i detalj. Mycket information kan du få hos på olika webbsidor om artros, knäartros och höftartros.
Lättast att komma i kontakt med någon som kan hjälpa dig med din artros i Trelleborg är att välja något av vårdgivarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom artros i Trelleborg

Vårdcentralen Centrumkliniken

Fredsgatan 21

231 51 Trelleborg

Vårdcentralen Fagerängen

Syster Jennys Väg 2

231 34 Trelleborg

Valens läkargrupp

Nygatan 22

231 43 Trelleborg

Kattens Läkargrupp

Västergatan 14B

231 64 Trelleborg

Odenkliniken

Odens Tvärgränd 3

231 42 Trelleborg