Artros - Allt om Artros

Artros i Lund

Artros

Tillsammans finns det 9 vårdgivare i Lund som kan hjälpa dig med din artros, knäartros eller höftartros och många av dessa har flera duktiga läkare på artros. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra hjälp med artros i Lund och dessutom kan kötiderna variera. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en duktig doktor som har vana att hjälpa artrospatienter. Det går också att läsa och jämföra olika behandlingar av artros på nätet och hur man kan lindra sin värk.


Då det i Lund och i Skåne finns många som hjälper till vid artros kan det kanske vara klokt att kontakta flera av dem om du känner att du inte får den vård som du har rätt till. Ifall du ringer till någon för att rådfråga om artros är det bra om du kan precisera dina problem, gärna i detalj. Mycket information kan du få hos på olika webbsidor om artros, knäartros och höftartros.
Lättast att komma i kontakt med någon som kan hjälpa dig med din artros i Lund är att välja något av vårdgivarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom artros i Lund

Hälsocentralen Sankt Hans

Fäladstorget 22

226 47 Lund

Vårdcentralen Norra Fäladen

Fäladstorget 4

226 47 Lund

Vårdcentralen Nöbbelöv

Nöbbelövs Torg 1

226 52 Lund

Vårdcentralen Linero Östra Torn

Vikingavägen 31

224 76 Lund

Vårdcentralen Södertull

Helgeandsgatan 16

223 54 Lund


Fler inom artros, knäartros och höftartros i Lund

Capio Citykliniken Lund

Clemenstorget 5

222 21 Lund

Vårdcentralen Måsen

Örnvägen 28

227 32 Lund

Vårdcentralen Sankt Lars

S:T Lars Parken Byggnad 6

222 70 Lund

Carema Specialistvård

Sankt Laurentiigatan 10

222 21 Lund