Artros - Allt om Artros

Artros i Motala

Artros

Tillsammans finns det 4 vårdgivare i Motala som kan hjälpa dig med din artros, knäartros eller höftartros och många av dessa har flera duktiga läkare på artros. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra hjälp med artros i Motala och dessutom kan kötiderna variera. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en duktig doktor som har vana att hjälpa artrospatienter. Det går också att läsa och jämföra olika behandlingar av artros på nätet och hur man kan lindra sin värk.


Då det i Motala och i Östergötland finns många som hjälper till vid artros kan det kanske vara klokt att kontakta flera av dem om du känner att du inte får den vård som du har rätt till. Ifall du ringer till någon för att rådfråga om artros är det bra om du kan precisera dina problem, gärna i detalj. Mycket information kan du få hos på olika webbsidor om artros, knäartros och höftartros.
Lättast att komma i kontakt med någon som kan hjälpa dig med din artros i Motala är att välja något av vårdgivarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom artros i Motala

Vårdcentralen Lyckorna

Lasarettsgatan 37

591 35 Motala

Ungdomsmottagning

Bispmotalagatan 11B

591 30 Motala

Vårdcentralen Brinken

Sveavägen 32

591 36 Motala

Mariebergs Vårdcentral

Mariebergsgatan 2

591 72 Motala