Artros - Allt om Artros

Artros i Piteå

Artros

Tillsammans finns det 4 vårdgivare i Piteå som kan hjälpa dig med din artros, knäartros eller höftartros och många av dessa har flera duktiga läkare på artros. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra hjälp med artros i Piteå och dessutom kan kötiderna variera. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en duktig doktor som har vana att hjälpa artrospatienter. Det går också att läsa och jämföra olika behandlingar av artros på nätet och hur man kan lindra sin värk.


Då det i Piteå och i Norrbotten finns många som hjälper till vid artros kan det kanske vara klokt att kontakta flera av dem om du känner att du inte får den vård som du har rätt till. Ifall du ringer till någon för att rådfråga om artros är det bra om du kan precisera dina problem, gärna i detalj. Mycket information kan du få hos på olika webbsidor om artros, knäartros och höftartros.
Lättast att komma i kontakt med någon som kan hjälpa dig med din artros i Piteå är att välja något av vårdgivarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom artros i Piteå

Sensia Hälsocentral

Prästgårdsgatan 40B

941 32 Piteå

Cederkliniken

Sundsgatan 42

941 32 Piteå

Furunäsets Vårdcentral

Modigs Gränd

941 52 Piteå

Ungdomsmottagningen

Prästgårdsgatan 25

941 32 Piteå