Artros - Allt om Artros

Artros i Luleå

Artros

Tillsammans finns det 6 vårdgivare i Luleå som kan hjälpa dig med din artros, knäartros eller höftartros och många av dessa har flera duktiga läkare på artros. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra hjälp med artros i Luleå och dessutom kan kötiderna variera. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en duktig doktor som har vana att hjälpa artrospatienter. Det går också att läsa och jämföra olika behandlingar av artros på nätet och hur man kan lindra sin värk.


Då det i Luleå och i Norrbotten finns många som hjälper till vid artros kan det kanske vara klokt att kontakta flera av dem om du känner att du inte får den vård som du har rätt till. Ifall du ringer till någon för att rådfråga om artros är det bra om du kan precisera dina problem, gärna i detalj. Mycket information kan du få hos på olika webbsidor om artros, knäartros och höftartros.
Lättast att komma i kontakt med någon som kan hjälpa dig med din artros i Luleå är att välja något av vårdgivarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom artros i Luleå

Björkskatans Vårdcentral

Höstvägen 7

976 33 Luleå

Stadsvikens Vårdcentral

Norrbottens Läns Landsting

971 89 Luleå

Hertsö Vårdcentral

Lillstrandsvägen 2

974 51 Luleå

Porsö Vårdcentral

Professorsvägen 7

977 51 Luleå

Örnäsets Vårdcentral

Storstigen 20

974 32 Luleå


Fler inom artros, knäartros och höftartros i Luleå

Bergnäsets Vårdcentral

Producentvägen 10

972 51 Luleå