Artros - Allt om Artros

Artros i Östersund

Artros

Tillsammans finns det 5 vårdgivare i Östersund som kan hjälpa dig med din artros, knäartros eller höftartros och många av dessa har flera duktiga läkare på artros. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra hjälp med artros i Östersund och dessutom kan kötiderna variera. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en duktig doktor som har vana att hjälpa artrospatienter. Det går också att läsa och jämföra olika behandlingar av artros på nätet och hur man kan lindra sin värk.


Då det i Östersund och i Jämtland finns många som hjälper till vid artros kan det kanske vara klokt att kontakta flera av dem om du känner att du inte får den vård som du har rätt till. Ifall du ringer till någon för att rådfråga om artros är det bra om du kan precisera dina problem, gärna i detalj. Mycket information kan du få hos på olika webbsidor om artros, knäartros och höftartros.
Lättast att komma i kontakt med någon som kan hjälpa dig med din artros i Östersund är att välja något av vårdgivarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom artros i Östersund

Odensala hälsocentral

Klövervägen 2

831 62 Östersund

Medicin Direkt AB

Akademigatan 4C

831 40 Östersund

Torvalla hälsocentral

Nävervägen 17

831 72 Östersund

Zätagränds hälsocentral

Zätagränd 1

831 30 Östersund

Lugnviks hälsocentral

Midvägen 4

831 51 Östersund