Artros - Allt om Artros

Artros i Kungsbacka

Artros

Tillsammans finns det 5 vårdgivare i Kungsbacka som kan hjälpa dig med din artros, knäartros eller höftartros och många av dessa har flera duktiga läkare på artros. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra hjälp med artros i Kungsbacka och dessutom kan kötiderna variera. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en duktig doktor som har vana att hjälpa artrospatienter. Det går också att läsa och jämföra olika behandlingar av artros på nätet och hur man kan lindra sin värk.


Då det i Kungsbacka och i Halland finns många som hjälper till vid artros kan det kanske vara klokt att kontakta flera av dem om du känner att du inte får den vård som du har rätt till. Ifall du ringer till någon för att rådfråga om artros är det bra om du kan precisera dina problem, gärna i detalj. Mycket information kan du få hos på olika webbsidor om artros, knäartros och höftartros.
Lättast att komma i kontakt med någon som kan hjälpa dig med din artros i Kungsbacka är att välja något av vårdgivarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom artros i Kungsbacka

Kungsbacka Ungdomsmottagning

Järnvägsgatan 36C

434 41 Kungsbacka

Närakuten

Tölövägen

434 41 Kungsbacka

Stenblommans Vårdcentral

Teknikgatan 20

434 37 Kungsbacka

Vårdcentralen Kungsbacka

Sjukstugegatan 18

434 40 Kungsbacka

Hälsa & Rehab Kungsbacka

Tölövägen 5

434 40 Kungsbacka