Artros - Allt om Artros

Artros i Visby

Artros

Tillsammans finns det 4 vårdgivare i Visby som kan hjälpa dig med din artros, knäartros eller höftartros och många av dessa har flera duktiga läkare på artros. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra hjälp med artros i Visby och dessutom kan kötiderna variera. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en duktig doktor som har vana att hjälpa artrospatienter. Det går också att läsa och jämföra olika behandlingar av artros på nätet och hur man kan lindra sin värk.


Då det i Visby och i Gotland finns många som hjälper till vid artros kan det kanske vara klokt att kontakta flera av dem om du känner att du inte får den vård som du har rätt till. Ifall du ringer till någon för att rådfråga om artros är det bra om du kan precisera dina problem, gärna i detalj. Mycket information kan du få hos på olika webbsidor om artros, knäartros och höftartros.
Lättast att komma i kontakt med någon som kan hjälpa dig med din artros i Visby är att välja något av vårdgivarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom artros i Visby

Distriktssköterska Vårdcentralen Bredgatan

Bredgatan 2

621 57 Visby

Vårdcentralen Visborg

Visborgsallén 47

621 50 Visby

Hansahälsan AB

Herkulesvägen 9

621 41 Visby

Vårdcentralen Visby Norr

Brömsebroväg 8

621 39 Visby