Artros - Allt om Artros

Artros i Sandviken

Artros

Tillsammans finns det 4 vårdgivare i Sandviken som kan hjälpa dig med din artros, knäartros eller höftartros och många av dessa har flera duktiga läkare på artros. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra hjälp med artros i Sandviken och dessutom kan kötiderna variera. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en duktig doktor som har vana att hjälpa artrospatienter. Det går också att läsa och jämföra olika behandlingar av artros på nätet och hur man kan lindra sin värk.


Då det i Sandviken och i Gävleborg finns många som hjälper till vid artros kan det kanske vara klokt att kontakta flera av dem om du känner att du inte får den vård som du har rätt till. Ifall du ringer till någon för att rådfråga om artros är det bra om du kan precisera dina problem, gärna i detalj. Mycket information kan du få hos på olika webbsidor om artros, knäartros och höftartros.
Lättast att komma i kontakt med någon som kan hjälpa dig med din artros i Sandviken är att välja något av vårdgivarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom artros i Sandviken

Storvik Hälsocentralen Vårdcentralen

Lasarettsleden 4

811 60 Sandviken

Hälsocentralen Vårdcentral Torget (Järbo)

Torggatan 7

811 39 Sandviken

Hälsocentral Vårdcentral Centrum (Årsunda)

Plangatan 8

811 39 Sandviken

Manpower Hälsopartner AB, Hälsocentral

Plangatan 7

811 39 Sandviken