Artros - Allt om Artros

Artros i Falun

Artros

Tillsammans finns det 5 vårdgivare i Falun som kan hjälpa dig med din artros, knäartros eller höftartros och många av dessa har flera duktiga läkare på artros. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra hjälp med artros i Falun och dessutom kan kötiderna variera. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en duktig doktor som har vana att hjälpa artrospatienter. Det går också att läsa och jämföra olika behandlingar av artros på nätet och hur man kan lindra sin värk.


Då det i Falun och i Dalarna finns många som hjälper till vid artros kan det kanske vara klokt att kontakta flera av dem om du känner att du inte får den vård som du har rätt till. Ifall du ringer till någon för att rådfråga om artros är det bra om du kan precisera dina problem, gärna i detalj. Mycket information kan du få hos på olika webbsidor om artros, knäartros och höftartros.
Lättast att komma i kontakt med någon som kan hjälpa dig med din artros i Falun är att välja något av vårdgivarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom artros i Falun

Vårdcentralen Tisken

Myntgatan 8

791 51 Falun

Norslunds Vårdcentral Hosjö Sundborn Vika

Kopparvägen 29

791 42 Falun

Falu Vårdcentral

Södra Mariegatan 18

791 70 Falun

Vårdcentralen Svärdsjö

Nissers Väg 6

791 31 Falun

Vårdcentralen Britsarvet

Norra Järnvägsgatan 18

791 35 Falun