Artros - Allt om Artros

Artros i Borlänge

Artros

Tillsammans finns det 6 vårdgivare i Borlänge som kan hjälpa dig med din artros, knäartros eller höftartros och många av dessa har flera duktiga läkare på artros. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra hjälp med artros i Borlänge och dessutom kan kötiderna variera. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en duktig doktor som har vana att hjälpa artrospatienter. Det går också att läsa och jämföra olika behandlingar av artros på nätet och hur man kan lindra sin värk.


Då det i Borlänge och i Dalarna finns många som hjälper till vid artros kan det kanske vara klokt att kontakta flera av dem om du känner att du inte får den vård som du har rätt till. Ifall du ringer till någon för att rådfråga om artros är det bra om du kan precisera dina problem, gärna i detalj. Mycket information kan du få hos på olika webbsidor om artros, knäartros och höftartros.
Lättast att komma i kontakt med någon som kan hjälpa dig med din artros i Borlänge är att välja något av vårdgivarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom artros i Borlänge

Vårdcentralen Kvarnsveden

Märkargatan 23

784 66 Borlänge

Barnavårdscentral Vårdcentralen Jakobsgårdarna, Borlänge

Jaxtorget 7A

784 53 Borlänge

Läkarhuset Sensia Vårdcentral

Gyllehemsvägen 10

784 60 Borlänge

Vårdcentral Domnarvet

Bergebyvägen 5

784 73 Borlänge

Vårdcentralen Jakobsgårdarna

Jaxtorget 7A

784 53 Borlänge


Fler inom artros, knäartros och höftartros i Borlänge

Mödravårdscentral Vårdcentralen Jakobsgårdarna Borlänge

Bergebyvägen 6

784 73 Borlänge